Nieuws

Het kindcentrum in Stedum is geopend

Het kindcentrum ten noorden van de Hilmaarweg in Stedum is 9 oktober officieel geopend.

Feestelijke opening bouwkundig versterkte Abt-Emoschool

Op 5 september was de feestelijke opening van de vernieuwde Abt Emo-school in Westeremden. De Abt Emo-school is het eerste gebouw van de Netwerkschool uit de gemeente Loppersum dat bouwkundig versterkt is.

Nieuws Onderwijscampus Appingedam

Anno Wietze Hiemstra,burgemeester van Appingedam “Bijna een half jaar geleden namen we u mee in de plannen voor de toekomstige onderwijscampus. Inmiddels staan we op het punt het voorlopig ontwerp in te dien

Het kindcentrum in Loppersum is officieel geopend

Op 25 juni jl.was de feestelijke opening van het kindcentrum in Loppersum.

Minister Slob op bezoek bij nieuwe kindcentrum in Loppersum

Op 4 maart 2019 bracht Minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) een werkbezoek aan het kindcentrum, dat momenteel in Loppersum gebouwd wordt.

Feestelijke handelingen kindcentrum Stedum

Op donderdag 7 februari kwamen de kinderen van basisschool De Klaver en kinderopvang Kids2b uit Stedum massaal naar de Hilmaarweg, waar het nieuwe kindcentrum gebouwd wordt.

Samen bouwen aan een kansrijke stad

De gemeenten Delfzijl en Appingedam, Stichting VO Eemsdelta en het Noorderpoort hebben de plannen rond voor de bouw van een nieuwe onderwijscampus in Appingedam.

Excursie naar IKC Campus Columbus verzet naar 5 april ivm staking onderwijs

In verband met de onderwijsstaking op 15 maart is de excursie naar IKC Campus Columbus verplaatst naar 5 april. Informatie en opgave kan bij j.reitsma@sinncollectief.nl.

Testversie Scholenbouwmaatje online!

Scholenbouwmaatje is een online applicatie die opdrachtgevers in de scholenbouw op weg helpt met de bouw en verbouw van scholen. In de applicatie zijn alle kwaliteitscriteria uit het Kwaliteitskader Huisvesting

IKC café 6 februari 2019 Anders leren, anders organiseren

Op 6 februari 2019, 15:30 uur vindt het IKC café over Anders leren, anders organiseren plaats. Marius Berendse zal vanuit zijn ervaring vertellen over het veranderproces.
Sluiten
HomeLocatiesThema'sNieuwsOver dit platform
Bijdragen